01 / 05 / 2024

samsun yol projesi

samsun yol projesi

BÜYÜKŞEHİR Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Turan Çakır, Atakum sahil düzenlemesi için yapılan yolun trafik için olmadığını, girişler için yapıldığını söyledi. Çakır 'Samsun sahildeki yol araç trafiği için değil' dedi.

Samsun'a metrobüs geliyor!

19 Mayıs 2019 hedefiyle yola çıkan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz maddi olanak sağlandığı anda Samsun'da 2014 yılının sonuna doğru metrobüs sistemini hayata geçireceklerini belirtti..

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Murat Ongun'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu aktardı. "Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor" diyen Ongun, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Kaputaş Plajı’ndan geçecek yola mahkeme engeli!

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun yolun sit alanından geçen kısmına dair verilen izin, mahkeme tarafından iptal edildi…

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

samsun yol projesi Haberi

samsun yol projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Atakum salıilinde yaptığı salıil yolu çalışmalarıyla ilgili bazı sivil toplum kuruluşlarının "kıyı tahribatı ııa yol açtığı" gerekçesiyle Samsun 2. İdare Mahkemesi ne açtığı dava sonucu yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştı. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Turan Çakır, Atakum salıil çalışmalarındaki yolun trafik için kullanılmayacağım, sadece itfaiye ve cankur taran gibi araçların acil girişleri için kullanıla cağını ifade etti. 


"SAHİLDEKİ YOL ARAÇ TRAFİĞİ İÇİN DEĞİL, ACİL GİRİŞ İÇİN YAPILIYOR" 


Mahkemeye haklı gerekçelerini sunduklarını ifade eden Çakır. "Orada daha önceki açıklamalarımız sahildeki yolun tamamının ısrarla trafik yolu olmadığını vurguluyoruz. Trafik yollarının belli standartları var. İmar planlanırdaki 7 metre ve altındaki yollarda trafik yolları değil. 

Dolayısıyla biz oranın bilimsel anlamda trafik yolu olmadığını, sadece buranın itfaiyeye ve cankurtaranlarla ilgili acil girişler için yapıldığım söylemeye çalışıyoruz"...