05 / 05 / 2024

samsun yolu mobilya showroom

samsun yolu mobilya showroom

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun Yolu üzerindeki mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Samsun-Sivas demir yolu hattında seferler başladı!

Modernizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas demir yolu hattında ilk yük treni seferine başladı.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın başlayacak.

samsun yolu mobilya showroom Haberi

samsun yolu mobilya showroom


Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Akgül’e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Taklacı, Samsun Yolu üzerinde inşaatı devam eden ve Ekim sonunda tamamlanması planlanan mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Lalahan’a depolama alanı

Ziyarette, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Lalahan’a yapılacak sanayi depolama alanı da gündeme geldi. Mobilyacılar Odası Başkanı Taklacı, Siteler esnafının da yer alacağı depolama alanı çalışmalarında Başkan Akgül’den destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, en kısa zamanda odayı ziyaret edeceğini belirterek, ”Mamak Belediyesi olarak her zaman alın teri ile çalışan, üreten esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.



Mamak...