04 / 05 / 2024

samsun zeytinlik mahallesi kentsel dönüşüm

samsun zeytinlik mahallesi kentsel dönüşüm

Samsun İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi sakinleri, 2020 yılında başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bölgenin çok daha güzel hale geleceğini ifade etti...

Ataköy'de toplanma alanı krizi! Zeytinlik Mahallesi'ndeki inşaata tepki geldi! 

İstanbul Bakırköy'e bağlı Zeytinlik Mahallesi sakinleri "acil toplanma alanı" olduğunu ileri sürdükleri alana konut inşa edilmesine tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Bakırköy Zeytinlik Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Zeytinlik Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık konut!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sinop Merkez'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sinop Satış Memurluğu, Sinop ili, Merkez ilçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 846 bin 450 TL'ye satıyor...

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

Samsun Zeytinlik'teki kentsel dönüşüme halktan destek!

Samsun İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi sakinleri, 2020 yılında başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bölgenin çok daha güzel hale geleceğini ifade etti...

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık 4+1 daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, stanbul ili, Bakırköy ilçesi, Zeytinlik Mahallesi, 59 ada, 61 parseldeki 4+1 daireyi 6 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuzu Grup'tan Ataköy sahiline 300 yataklı hastane!

Kuzu Grup Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 150 milyon TL yatırım bedeliyle 300 yataklı hastane inşa edecek.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

samsun zeytinlik mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

samsun zeytinlik mahallesi kentsel dönüşüm

Samsunluların yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları için harekete geçildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çarpık kentleşmenin fazla olduğu Saitbey, Ulugazi, Kökçüoğlu, Fatih, İlyasköy, Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy gibi mahallelerinde 'Kentsel dönüşüm'ün 2020 yılında başlayacağını duyurdu.

Samsun Gazetesi'nden Dilber Bahadır ve Yasin Yıldız'ın haberine göre, Samsunlu vatandaşlar da mağdur olmamak şartıyla kentsel dönüşüme destek verdiklerini dile getirdiler.

DEVLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Yaşar Şevki AKOĞLU: Zeytinlik Mahallesi'nde daha önce muhtar olarak görev yaptım. Mahallemizde kentsel dönüşüm gerçekleşirse, ekonomik ve sosyal olarak daha iyi noktaya geliriz. Gençlerimizin sıkıntıları ortadan kalkmış olur. Şu an yapılan çalışmaları doğru buluyorum. Çünkü maliyeti yüksek bir çalışma. Devletimize teşekkür ederiz.

BİR AN ÖNCE BAŞLASIN

İlhan İNEL: 1968 yılından bu yana Zaytinlik Mahallesi'nde yaşıyorum. Kentsel dönüşüm bu mahalle için en doğru kararlardan birisi....