30 / 04 / 2024

Samsung klima fiyat listesi Nisan 2022

Samsung klima fiyat listesi Nisan 2022

Kolay temizlenebilen ve enerjiden de tasarruf imkanı sağlayan Samsung WindFree teknolojili klimalar, klima almak isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Peki Samsung klima fiyatları ne kadar? İşte Samsung klima 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Samsung alacaklara müjde! Galaxy A32 telefonlara Carrefour'da kampanya var

Carrefour'dan Samsung Galaxy A32 akıllı telefona CarrefourSA karta özel yüzde 15 indirim yaptı. Web'e özel satış kampanyaları düzenleyen Carrefour, Samsung'un fiyat performans telefonlarındaki indirimiyle gündemden düşmüyor. İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Samsung'un bütçe dostu Galaxy M12'si Carrefour'da satışta! İşte 04 mart 2023 fiyat listesi

 Samsung'tan fiyat performans  ürünleri serisinde Mart ayına özel Carrefour fırsatları devam ediyor. Carrefour'un,  CarrefourSA Kart'a Özel  %21 avantaj sağlayan kampanyalarını kaçırmayın.

Samsung'un bütçe dostu Galaxy M12'si Carrefour'da satışta! İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

 Samsung'tan fiyat performans  ürünleri serisinde Mart ayına özel Carrefour fırsatları devam ediyor. Carrefour'un,  CarrefourSA Kart'a Özel  %21 avantaj sağlayan kampanyalarını kaçırmayın.

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tasarımı ve fiyatı belli oldu iddiası! S23 bekleyenler sabredin az kaldı

Samsung'un merakla beklenen S23 serisi için geri sayım devam ederken tasarımı ve fiyatı ile ilgili bilgiler de sızıntı yoluyla yayılmaya başladı. S23'ün çıkmasına çok az bir süre kala Android'in kralı olarak tanımlanan model için heyecan doruğa çıkmış durumda. Peki  Samsung'un fiyatı ne kadar olacak

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı! 

Türkiye'de seyreden dalgalı kur, her şeye olduğu gibi telefon fiyatlarına da etki ediyor. Samsung'un yeni çıkan telefonu Galaxy S23 içinde merakla fiyat merakı başladı. Samsung hayranları fiyat merakını bu haberle giderebilirler. Peki Samsung Galaxy S23 fiyatı ne olacak?

Samsung klimalarda indirim rüzgarı! İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Peki Samsung klima fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? Kaç TL'den satılıyor? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Samsung’dan klima alana tam 1.500 TL IKEA hediye çeki! Samsung 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Samsung online mağazaya özel seçili klima alışverişlerinde IKEA online mağaza hediye çeki kazanma fırsatı sizi bekliyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları ve fiyat listesi..

Samsung S21 3 bin TL indirimle Carrefoursa’da! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

İndirimleriyle yakından takip edilen Carrefoursa Market, Samsung’un en beğenilen modeli S21’e uyguladığı indirim miktarını yeniledi. Peki, Carrefoursa’da satılan Samsung S21 fiyatı ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung telefonlara yeni indirim MediaMarkt'tan! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...    

Türkiye'nin en ünlü teknoloji pazarlarından biri olan MediaMarkt, Samsung'un en popüler telefonlarında büyük indirimler başlattı. MediaMarkt'ta bir Samsung telefonun fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2022 tarihi itibariyle fiyat listesi...

Samsung klima fiyat listesi Nisan 2022 Haberi

Samsung klima fiyat listesi Nisan 2022

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber evlerinin serin kalmasını isteyen kişiler, klima fiyatlarını araştırmaya başladı. Klimalar, kış mevsimlerinde sıcak ortam yaratırken, sıcak yaz günlerinde de ortamı serinletiyor.

Samsung, beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde lider markalar aarsında yer alıyor ve üstün teknolojili ürünleriyle ön plana çıkıyor. Samsung klimalar da yaz sıcaklarında soğuk hissetmeden serin ortam oluşturuyor. 

WindFree teknolojisi ile çok düşük hava hızı ve çok daha az gürültüyle çalışan Samsung klimalar, geniş alanları eşit şekilde soğutabiliyor. 

Peki Samsung klima fiyatları ne kadar? İşte Samsung klima 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

 

Kolay temizlenebilen ve enerjiden de tasarruf imkanı sağlayan Samsung WindFree teknolojili klimalar, yüzde 15 daha büyük fana, yüzde 18 daha geniş girişe ve yüzde 31 daha geniş bıçağa sahip. 

15 metre uzaklığa kadar soğuk...