08 / 07 / 2024

Sanaa Barakat

Sanaa Barakat

Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahaf Abıed, Mazen Abıed, Mohamad Khaled Obeıd, Sanaa Barakat, Tarek Abıed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Barakat A. Thuhaıbavı tarafından kuruldu.

Barakat Lion İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Lion İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Abdulrahim Arslan tarafından kuruldu.

Bugattı Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugattı Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ayman Yusrı I. Barakat tarafından kuruldu.

Alanaka 3design Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alanaka 3design Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150  bin TL  sermaye bedeli ile Mohammad Barakat tarafından kuruldu.

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa Asayeh ve Sanaa Drıe ortaklığında kuruldu.

Barakat Home Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Home Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Dınar Makhmudov tarafından kuruldu.

Resala Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resala Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sanaa Haliloğlu tarafından kuruldu. 

Ansam Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salmen Bakouban ve Mustafa Al Sanaaı ortaklığında kuruldu.

Barada İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barada İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Sulus, Sanaa Salaas, Mırıam Alsamman ve Wesam Sulaus ortaklığında kuruldu.

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yehıa Tarek Barakat Gad tarafından kuruldu. 

Barakat Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Barakat tarafından kuruldu. 

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aziz Ay, A. Wael Hayel Barakat ve Mehmey Ay ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sanaa Barakat Haberi

Sanaa Barakat

Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahaf Abıed, Mazen Abıed, Mohamad Khaled Obeıd, Sanaa Barakat, Tarek Abıed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her...