18 / 05 / 2024

sanat dünyası emlak zenginleri

sanat dünyası emlak zenginleri

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını, en doğru yatırım olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor. Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde en başı 200 evi olan Emrah çekiyor.

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Sanat, siyaset ve iş dünyası İstanbul Havalimanı'na akın etti!

Sanat, siyaset ve iş dünyasından davetliler, İstanbul Havalimanı'nın açılmasından duydukları heyecanı dile getirdi...

İş dünyası teröre karşı yatırımlara devam edecek!

Teröre karşı tüm Türkiye gibi iş dünyası da tek ses, tek yürek oldu. Yaşanan olaylara Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki iş adamları da tepkisiz kalmadı.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı 2 gün sonra açılacak!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı törenle açılacak.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

İş dünyası, Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesinden memnun!

İş dünyası örgütleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesini memnuniyetle karşıladı.

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

İş dünyası FETO'nün okullarına talip!

Fikir Sofrası'nda buluşan Maliye Bakanı Ağbal, Gümrük Bakanı Tüfenkci ve Kalkınma Bakanı Elvan, yatırım ortamının iyileştirilmesinde her türlü desteğin sağlanacağını belirttiler. Toplantıda, iş dünyasının FETÖ'nün yurtdışındaki okullarına talip olduğu da vurgulandı.

Doğu'ya yapılacak yatırımlar iş dünyasını heyecanlandırdı!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırım çağrısı iş dünyasında heyecan yarattı. İşte iş dünyasının devlerinden yapılan açıklamalar.

sanat dünyası emlak zenginleri Haberi

sanat dünyası emlak zenginleri

Sanat dünyasının emlak zenginleri

Hatırı sayılır bir servet sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu, yıldızı , yükselmeye başlayan semtlerden Fener; Balat, Tarlabaşı ve Cihangir civarında çok sayıda eski bina satın aldı. Cunda Adası'nda bir arsası bulunuyor

Ekonomiyi biliyor

Kıvanç Tatlıtuğ'un Göcek'te 700 bin dolar değerinde bir evi, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı dairesi, Samandıra'da 1,5 milyon değerinde villası, Bağdat Caddesi'nden 3 milyon dolara satın aldığı üç dükkanı var

Sibel Can'ın İstanbul'un çeşitli yerlerinde 50 civarında dairesi olduğu biliniyor. Ayrıca Nakkaştepe, Beykoz, Levent, Bodrum'da evi olan sanatçının Miami'nin William'sAdası'nda da bir villası bulunuyor.

Çocukluğundan bu yana sahnelerde olan Emrah'ın serveti Türkiye'de çok az sanatçıda var. Şarkıcının, Etiler, Levent civarında 200'e yakın evi var Fulya'daki bir rezidansta 12 dükkanı olan sanatçının aynı yerde 2 milyon dolar...