04 / 05 / 2024

Sanat Galerisi Koordinatörü Dilek Perçin

Sanat Galerisi Koordinatörü Dilek Perçin

Gölcük Belediyesi bünyesindeki Sanat Galerisi Seramik Atölyesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla ''Seramik Okulu'' açıldı

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Dalga Balcı: Mimari bir sanattır!

Genç mimar Dalga Balcı, mimari üzerine merak edilen herşeyi anlattı. Genç mimar, ''Mimarlık Sanat mıdır?'' sorusuna ise ''Mimarlık bütün sanatların anasıdır'' diyerek cevap verdi.

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

Site mali denetiminde zaman faktörü!

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için "site mali denetiminde zaman faktörü" konusunu kaleme aldı. İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Sitede kurul kararlarının yaptırım gücü!

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için "site kurul kararları" konusunu kaleme aldı. İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı... 

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

Konut satışlarında akla ve gönüle hitap eden kazanır!

Optimist Residence Satış ve Pazarlama Koordinatörü Adnan Alper, konut satışlarında başarılı olmanın formülünü açıkladı. 

İncek Loft’ta Ankara'nın ilk sanat galerisi açıldı!

Ankara'da inşa edilen İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle ilk sanat galerisi olan ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ kapılarını açtı.

İncek Loft’ta ilk sanat galerisi  açılıyor!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk sanat galerisi açılıyor. ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ bu hafta sonu sanatseverlere buluşacak.

Eli Aseo Vadistanbul'a satış ve pazarlama koordinatörü oldu!

Konut piyasasının duayen satış yöneticilerinden Eli Aseo Vadistanbul'a satış ve pazarlama koordinatörü oldu.

İzmir'in yatırım potansiyeli artacak!

İzka İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü Merve Kaya, “Günümüzde kentlerin dönüşüm faaliyetleri ağırlıklı olarak bina bazında yapılıyor. Bütüncül anlayışla yapılan dönüşümün daha fazla yapılması gerekiyor” diye açıklamalar yaptı.

Sanat Galerisi Koordinatörü Dilek Perçin Haberi

Sanat Galerisi Koordinatörü Dilek Perçin


     Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölcük Sanat Galerisi'nin kurulduğu ilk günden itibaren, her kesime hizmet verdiğini ifade ederek, çocukların hayal dünyalarını geliştirmek, sanata ilgi duymalarını sağlamak amacıyla ''Çocuklarla Seramik Okulu'' projesini başlattıklarını söyledi. 

     Ellibeş, çocuklara okul hayatlarında molalar verdirerek, yaratıcı sanatları tanıtmayı amaçladıkları projede, ilköğretim okulu öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini kaydetti. 

     Üretilen eserlerin kuruduktan sonra pişirilerek hazır hale getirileceğini, her ay bir okulun öğrencilerini alarak bu etkinliği sürdüreceklerini vurgulayan Ellibeş, sezon sonunda açacakları sergiyle finali yapacaklarını bildirdi. 

     Sanat Galerisi Koordinatörü Dilek Perçin de projenin, her yıl gerçekleştirdikleri uluslararası seramik sempozyumuna duyarlılığı biraz daha artıracağına inandıklarını anlatarak, şehirlerdeki çocukların toprakla tanışarak, hobi ya da eğlence olarak nitelendirilen bu faaliyetin, bir...