06 / 07 / 2024

Sanayi ciro 2014

Sanayi ciro 2014

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 0.7 azalırken, takvim etkisinden arındırılmış sanayi cirosu geçen yılın ağustos ayına göre yüzde 11.7 oranında arttı

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Sanayi Ciro Endeksi 9,6 arttı!

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 9,6 arttı. 2016 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre en fazla artış yüzde 13,2 ile ara mallarda gerçekleşti.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın 2014 genel kurulu tescillendi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2015 tarihinde tescillendiğini Kamu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Sanayi Ciro Endeksi Eylül'de 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Sanayi ciro endeksi Ağustos'ta yüzde 4,5 arttı!

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, ağustosta bir önceki aya göre yüzde 4,5 artış gösterdi.

Sanayi ciro endeksi Temmuz'da yüzde 1 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, temmuzda bir önceki aya göre yüzde 1 düşüş gösterdi.

Sanayi ciro endeksi 3,4 artış gösterdi!

TÜİK, mart ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, mart ayında bir önceki aya göre yüzde 3,4 artış kaydetti.

İnşaat malzemeleri sanayi ciro endeksi Mart ayında 1,3 arttı!

Mart ayında inşaat malzemeleri sanayisinde cirolar ve ihracat arttı. Sektörün alacakları tahsil etme hızındaki yavaşlama azalırken, cirolardaki artış firmaları rahatlattı.

2014 inşaat ciro ve üretim endeksi açıklandı!

Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014'te bir önceki yıla göre yüzde 4,6, üretim endeksi de yüzde 3 arttı.

Enka İnşaat kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Nuh Çimento faaliyet raporu!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., 2014 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla açıkladı. İşte şirketin KAP'a açıkladığı 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Enka İnşaat 2014 yılı kar dağıtım payı tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği 2014 genel kurul kararını açıkladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş., 2014 yılı genel kurul toplantısı kararını Kamu Aydınlatma Platformu'na açıkladı.

Sanayi ciro 2014 Haberi

Sanayi ciro 2014



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 0.7 azaldı. Sanayinin alt sektörleri  incelendiğinde; 2014 yılı ağustos ayında bir önceki aya göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi aynı kalırken, imalat sanayi sektörü endeksi ise yüzde 0,8 azaldı.


2013'ün ağustos ayına göre yüzde 11.7 arttı


Takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11.7 oranında artış kaydedildi.


Ağustosta bir önceki yılın aynı ayına göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 9.5, imalat sanayi sektörü endeksi ise yüzde 11.8 arttı.


En yüksek düşüş enerjide 


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış ana sanayi gruplarında en yüksek düşüş enerjide gerçekleşti. Ana sanayi grupları (MIGs)...