07 / 05 / 2024

Sanayi Dönüşüm Projesi nedir

Sanayi Dönüşüm Projesi nedir

Arazi ve arsa yatırımcılarının önünü açmaya yönelik destek adımları devam ediyor. 6 ilde yeni Sanayi Dönüşüm Projesi başlatılacak.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

6 ilde Sanayi Dönüşüm Projesi başlıyor!

Arazi ve arsa yatırımcılarının önünü açmaya yönelik destek adımları devam ediyor. 6 ilde yeni Sanayi Dönüşüm Projesi başlatılacak.

Düzce Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi mecliste!

Düzce iline bağlı Kültür Mahallesi'ndeki eski sanayi çarşısı olarak bilinen sanayi bölgesinin taşınması ve bölgenin kentsel dönüşüm projesi mecliste konu oldu..

Aksaray'da Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Aksaray’da belediye tarihinin en önemli ve en büyük projesi olan 375 milyon lira değerindeki Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor.

Düzce eski sanayi çarşısına kentsel dönüşüm projesi!

Düzce belediyesi tarafından Uzun Mustafa ile Kültür mahallelerinde bulunan eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan bölgede 'Kentsel Dönüşüm’ projesi revize edildi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor

Şanlıurfa Eski Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

Şanlıurfa’nın vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek adına başlatılan Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.

Aksaray Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi!

Aksaray'da hayata geçirilen Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi. Projede talep toplama süreci tamamlandı.

Aksaray Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne tam destek!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle, 300 hektarlık alanda gerçekleşmesi planlanan Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 375 milyon TL değerinde ve yaklaşık 1950 adet dükkanı kapsıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

AKSARAY Belediyesi, TOKİ işbirliğiyle, 300 hektarlık alanda Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlattı.

Odunpazarı'nda Küçük Sanayi Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Küçük Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile ilgili Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.Kurt, "Edindiğim izlenim AKPliler bunu kabul etmeyecek" dedi.

Sanayi Dönüşüm Projesi nedir Haberi

Sanayi Dönüşüm Projesi nedir

Devlet yatırımcıların önünü açmaya yönelik adımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yatırımcılarıne arsa, arazi ihtiyacını karşılamak için teşvik projesi başlatılacak. 

Türkiye Mekansal Strateji Planı hazırlanıyor

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Serbest bölgeler, organize sanayi bölgeleri için Türkiye Mekansal Strateji Planı hazırlanıyor. Proje dahilinde ne kadar arazi yeri bulunduğu bir tıkla görülebilecek.

Yatırımcılar için süper teşvik

Planlı sanayi yatırım alanları oluşturulması kapsamında 6 ilde yeni Sanayi Dönüşüm Projesi başlatılıyor. Yatırımları teşvik eden finansal araç çeşitliliği artacak ve destek ofisleri aracılığıyla yatırımcılara ücretsiz danışmanlık hizmeti verilicek. Yeni nesil ihtisas bölgeleri için yeni teşvikler devrede olacak. Yatırımcıların ihtiyaçlarına göre süper teşviklerin kapsamı...