06 / 05 / 2024

Sancaktepe 2014 projeleri

Sancaktepe 2014 projeleri

Sancaktepe'ye yeni bir Mutlu Evler Merkezi daha açılıyor. Sancaktepe’nin aile ilişkileri, evlilik ve çocuk eğitimi konularında eğitimler verdiği mutlu evler merkezine bir yenisi daha ekleniyor.

Sancaktepe’ye yeni bir kültür ve spor kompleksi açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ve halkımızın katılımıyla açılıyor.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

İsmail Erdem, Sancaktepe projelerini anlattı!

İstanbul'un en genç ilçesi olan Sancaktepe önemli yatırımlara imza attı. Türkiye'ye model olacak projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Eğitim, sağlık, spor ve kültür alanında Türkiye'nin merkez ilçesiyiz

Reysaş, Sancaktepe'den 20 milyon 489 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe Samandıra'da bulunan 10 bin 783,80 metrekarelik konut ve ticari imarlı arsayı 20 milyon 489 bin TL bedel ile gelecek dönem projeleri için satın aldı.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Sancaktepe bir kısım derelere ilişkin imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sancaktepe İlçesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planındaki Bir Kısım Derelere ilişkin 21 Temmuz 2014 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı...

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Sancaktepe 2014 projeleri Haberi

Sancaktepe 2014 projeleri

“Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi”  Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla 11 Mart Salı günü Sancaktepe’de hizmete giriyor.


Aile içi iletişim bağlarını güçlendirmek, çocuk ve ergen gelişiminde ailelere rehberlik edebilmek adına eğitim veren mutlu evler merkezi, girişimcilik eğitimleri ile de Sancaktepeli vatandaşlarımıza mesleki alanda ışık tutuyor. 


Mutlu Evler Merkezleri’nde  aynı zamanda alanlarında uzman eğitimciler seminerler düzenliyor ve Sancaktepeli kadınlarımız bu seminerler ile...