07 / 05 / 2024

sancaktepe adres dumankaya

sancaktepe adres dumankaya

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. Sancaktepe'de yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor.

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017!

Sancaktepe Adres Koru Evleri projesi 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. İşte Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017...

Sancaktepe Adres Koru'da satışlar başladı!

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. Proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor

Sancaktepe Adres Koru Evleri teslim tarihi!

Satışların başladığı Adres Koru Evleri'nde 2 oda 1 salon daireler 435 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 555 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Adres Koru projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi...

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

sancaktepe adres dumankaya Haberi

sancaktepe adres dumankaya

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi 180 adet daireden meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede sınırlı sayıda yer alan konutlar için ön talep toplanıyor.


Yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunan Adres Sancaktepe projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Dumankaya'nın satışları devam eden projeleri arasında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, Dumankaya Mozaik Sancaktepe ve Dumankaya Hi- Fit yer alıyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi!

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçirdiği diğer bir proje olan Dumankaya Mozaik'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Satışları devam eden Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 47 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te yüzme...