07 / 05 / 2024

Sancaktepe Envarev Sancaktepe konut satış fiyatları

Sancaktepe Envarev Sancaktepe konut satış fiyatları

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.Farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulununan projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi.

Envarev Rezidans Sancaktepe fiyatları!

Envarev Rezidans Berda inşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Samandıra'da hayata geçiriliyor. Envarev Rezidans Sancaktepe fiyatları dairelerin metrekaresine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Projenin teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtildi.

Sancaktepe Envarev daire fiyatları ne kadar?

11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen Envarev Samandıra 'da 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Sancaktepe Envarev daire fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Envarev daire fiyatları!

Sancaktepe Envarev daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 213 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor.

Envarev Sancaktepe!

Envarev Sancaktepe projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiliyor. Envarev Sancaktepe projesi Berda İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri!

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.Farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulununan projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi.

Sancaktepe Envarev iletişim!

Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen projede dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Envarev Sancaktepe fiyat listesi!

Envarev Sancaktepe fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Berda İnşaat imzası ile inşa edilen projede 213 dairenin yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor.

Sancaktepe Envarev satılık!

Sancaktepe Envarev satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Rings AVM 1 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Envarev Sancaktepe Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Envarev Sancaktepe Evleri 11 bin 300 metrekare arsa üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Rings Sancaktepe'de 60 ay sıfır faizle! 1.620 TL taksitle!

Selin Yapı'nın hayat verdiği Rings Sancaktepe projesinde teslimler 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Projede iki farklı ödeme şekli sunuluyor

Boz Group, Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temelini atıp kayboldu!

Yöneticileri hakkında suç duyurusu olan Boz Group, İstanbul İl Özel İdaresi için Sancaktepe'de yapacağı hastaneyi de yarım bırakmış durumda

Milli Emlak, Sancaktepe'de 93 bin 382 liraya arsa satıyor!

Milli Emlak, İstanbul - Sancaktepe Samandira Mahallesi'nde 93 bin 382 liraya arsa satıyor

Milli Emlak, Sancaktepe'de 24 bin 350 liraya arsa satıyor!

Milli Emlak, İstanbul - Sancaktepe Samandira Mahallesi'nde 24 bin 350 liraya arsa satıyor

Sancaktepe Envarev Sancaktepe konut satış fiyatları Haberi

Sancaktepe Envarev Sancaktepe konut satış fiyatları

Envarev Sancaktepe Evleri 11 bin 300 metrekare arsa üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor.Metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlayan proje 213 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor.


Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri ortak yaşam alanları arasında Otopark katından asansörle dairelere çıkış ve misafirler için ayrılmış otopark alanları,çocuk oyun parkı, basketbol-voleybol sahası ve yürüyüş parkuru,açık-kapalı yüzme havuzu süs havuzu, fitness salonu, sauna,hamam ve her daireye kapalı otopark bulunuyor. 


Envarev Sancaktepe Evleri yüzde 75'lik alan yeşil alana ayrıldı. Projenin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Envarev Sancaktepe Evleri'nde daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi. Projede daire alanları 80 metrekareden başlıyor ve 161 metrekareye kadar çıkıyor. 


Envarev Sancaktepe Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Rings AVM 1 km, Çevre Yoluna 1 km, metroya...