18 / 05 / 2024

Sancaktepe Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi

Sancaktepe Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi

Sancaktepe'ye yeni bir Mutlu Evler Merkezi daha açılıyor. Sancaktepe’nin aile ilişkileri, evlilik ve çocuk eğitimi konularında eğitimler verdiği mutlu evler merkezine bir yenisi daha ekleniyor.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

İstanbul Sancaktepe'de satılık benzin istasyonu 18 milyon TL'ye !

İstanbul Sancaktepe'de yer alan arsa ve üzerinde benzin satış istasyonu enkazı ile natamam betonarme karkas binası olan ana taşınmaz satılıyor. Taşınmazların satış bedelleri 18 milyon TL.

Sancaktepe Hacı Fatma Fitnat Cami açıldı!

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapımı sona eren Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi ve Hacı Fatma Fitnat Camii’nin açılışını yapmak için Sancaktepe’yi ziyaret etti.

Sancaktepe Fatma Fitnat Hanım Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını, açılışını da yaptığı Sancaktepe'deki Fatma Fitnat Hanım Camisi'nde kıldı.

Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut!

Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut olacak. Konut hesabı açana yüzde 15 kamu desteği verilecek, emekliler de 250 lira taksitle ev alacak.

Vakıf GYO Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sözleşmesi imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sonucunda Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı.

Sancaktepe su kesintisi 27 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinin Paşaköy mahallesinde ana isale hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Sancaktepe su kesintisi 5 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinin Akpınar ve Fatih mahallesinde ana isale hattı arızası nedeni ile 5 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın 6 Kasım 2014 tarihinde saat 00:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Sancaktepe Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi açılıyor!

Sancaktepe'ye yeni bir Mutlu Evler Merkezi daha açılıyor. Sancaktepe’nin aile ilişkileri, evlilik ve çocuk eğitimi konularında eğitimler verdiği mutlu evler merkezine bir yenisi daha ekleniyor.

216 Sancaktepe Konutları'nda 189 bin TL'ye 2+1!

İki etaptan meydana gelen 216 Sancaktepe projesinde evler oturuma hazır durumda. 216 Yapı tarafından yapılan projede satışı süren evlerin fiyatları 189 bin liradan başlıyor

Alarko GYO ana sözleşmenin iki maddesinde değişiklik yapıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket ana sözleşmesinin iki maddesinde değişiklikler yapacağını kaydetti

Kentlife Sancaktepe'de yüzde 25 peşinatla!

Sancaktepe'nin en büyük ölçekli konut projesi olarak öne çıkan Kentlife, modern kent yaşamının tüm gereksinimlerini tek bir merkezde hayata geçirdi

216 Sancaktepe Konutları'nda 189 bin liraya! 48 ay sıfır faizle!

216 Sancaktepe'de yer alan konutların fiyatları 189 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar için faizsiz vadelendirme de yapılıyor...

Sancaktepe Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi Haberi

Sancaktepe Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi

“Fatma Ana Mutlu Evler Merkezi”  Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla 11 Mart Salı günü Sancaktepe’de hizmete giriyor.


Aile içi iletişim bağlarını güçlendirmek, çocuk ve ergen gelişiminde ailelere rehberlik edebilmek adına eğitim veren mutlu evler merkezi, girişimcilik eğitimleri ile de Sancaktepeli vatandaşlarımıza mesleki alanda ışık tutuyor. 


Mutlu Evler Merkezleri’nde  aynı zamanda alanlarında uzman eğitimciler seminerler düzenliyor ve Sancaktepeli kadınlarımız bu seminerler ile...