17 / 05 / 2024

Sancaktepe Müftülüğü Paşaköy Mahallesi Kuran Kursu ve Camii

Sancaktepe Müftülüğü Paşaköy Mahallesi Kuran Kursu ve Camii

Sancaktepe İlçe Müftülüğü’nün çalışmaları ve hayırsever işadamlarının desteği ile Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Paşaköy Camii lojmanı ve Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de törene katıldı.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta gerdanlık 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'e varan indirim var. Pırlanta gerdanlık almak isteyenleri sevindiren bu indirimi duyanlar Koçak pırlanta gerdanlık fiyat listesini araştırıyor. Peki koçak pırlanta gerdanlık fiyatı ne kadar? Koçak pırlanta gerdanlık kaç lira?

Sancaktepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi Atayolu Paşaköy Bağlantı Projesi 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Habib Taştan, Lütfullah Yakın ve Oğuz Okumuş ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Müftülüğü Paşaköy Mahallesi Kuran Kursu ve Camii Haberi

Sancaktepe Müftülüğü Paşaköy Mahallesi Kuran Kursu ve Camii

Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kuran Kursu ve Camii açılışı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katıldığı törenle hizmete açıldı.


31 Ekim Cuma günü yapılan törene, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.  


İsmail Erdem, dini hayatın en önemli alanını teşkil eden ibadetlere ve bu ibadetlerin yerine getirilmesinde en önemli mekânlar olan camilere, ülke insanın çok değer verdiğini belirtti. Erdem, bilhassa cami alanları içinde vatandaşların yaptırdığı Kuran Kursları’nda, çocuklara dini bilgiler alması ve kuran öğretimin yapılmasının Müslüman bir ülkede yapılan en doğal gayret olduğunu söyledi. Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, "Dinî bilgilerin çocuklarımıza zamanında ve doğru olarak öğretilmesi, geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır" dedi.


Okunan Kur’an ve yapılan dualarla, Paşaköy...