16 / 05 / 2024

Sancaktepe okul temel atma

Sancaktepe okul temel atma

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Temel tarafından kuruldu. 

1461 Temel İnşaat Nakliye Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1461 Temel İnşaat Nakliye Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Temel Yılmaz tarafından kuruldu.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Sancaktepe Atatürk Mahallesi’ne 40 derslikli ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi’nde hayata geçireceği 40 derslikli ortaokulun temeli atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Sancaktepe'ye 80 derslikli ilk ve ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Hilal Mahallesi'nde hayata geçireceği 80 derslikli ilk ve ortaokul binasının temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Sancaktepe'de konut fiyatları devamlı artıyor!

İstanbul'un bir çok ilçesinde konut yapan Galyan Temel İnşaat firması Sancaktepe ilçesinde sektöründe öne çıkan firmalardan biri. Galyan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yılmaz konut fiyatlarını değerlendirdi.

Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Hilal Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

Çanakkale Lapseki'de tarihi temel kalıntıları ortaya çıktı!

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde depreme dayanıksız olduğu için yıkılan okul binasının yerine yenisinin yapılması için sondaj kazıları başlatıldı. Çalışmalar sırasında tarihi temel kalıntıları ortaya çıktı

Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Veysel Karani Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi, Kuran Kursu, Camii Lojmanının temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti

Sancaktepe okul temel atma Haberi

Sancaktepe okul temel atma

Seçim çalışmalarına Sancaktepe'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kanaat önderleriyle buluştuktan sonra Yenidoğan Mahallesi'ne geçerek 72 derslikli okulun temel atma törenine katıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; törende konuşan Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu: "Taşa toprağa yapılan yatırımın bir ömrü var. Ancak insana yapılan yatırım nesilden nesile devam edecek. Türkiye eğitimli insanların omuzunda yükselecek. Yaşımız ne olursa olsun, mutlaka öğreneceğimiz bir şeyler var. Çünkü hepimiz bilmediklerimizin cahiliyiz.

Yıldırım, Sancaktepede okul temeli attı

Beşikten mezara kadar öğrenme diye bir şey var. Eskiden kitap okumak, yazmak yetiyordu. Şimdi internet ve bilgisayar okur-yazarlığı diye bir şey var. Çünkü hayatlarımızda artık cep telefonları var. Eskiden torunlar dedelerinden, ninelerinden öğrenirdi. Şimdi evlatlarımız bize öğretiyor. Devir değişti. Onlar bu işleri daha iyi...