17 / 05 / 2024

Sancaktepe okul yatırımları

Sancaktepe okul yatırımları

Sancaktepe Belediyesi'nin Hilal Mahallesi'nde hayata geçireceği 80 derslikli ilk ve ortaokul binasının temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Seydişehir'de yol ve okul yatırımları devam ediyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yapımına başlanan ve tamamlanan devlet yatırımları yerinde incelendi. 8 milyon liraya yapılacak Seydişehir-Taraşçı 8 kilometrelik yol çalışması kaymakam ve milletvekili tarafından yerinde incelendi...

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Sancaktepe okul yatırımları Haberi

Sancaktepe okul yatırımları


Sancaktepe Belediyesi tarafından Hilal Mahallesi’nde hizmete açılacak olan 80 derslikli ilk ve ortaokul binası ile Abdurrahmangazi Mahallesi’nde açılacak olan Proje İmam Hatip Ortaokul ve lise binasının temel atma töreni gerçekleşti.


Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.


Her iki törende konuşan Belediye Başkanımız İsmail Erdem, görev süresi boyunca eğitime yapmış oldukları yatırımların bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek; ” Sancaktepe Belediyesi olarak eğitime yaptığımız yatırımların bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin ve ülke geleceğinin teminatı. Ben görevim icabı çocuklarımın geleceğine katkı...