17 / 05 / 2024

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri açıldı mı

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri açıldı mı

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete girdi.

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray Sancaktepe'de yeni tesis yapacak!

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

Sancaktepe Sporcu Performans Laboratuvarı yarın açılıyor!

Sancaktepe Sporcu Performans Laboratuvarı yarın saat 12:00’de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Sancaktepe’de hizmete açılıyor..

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete girdi.

Bosna Hersek'te 1500 kişilik spor salonu hizmete açıldı!

İstanbul Sancaktepe Belediyesi ve TİKA tarafından Bosna Hersek'in Gornji Vakuf şehrinde 1500 kişilik spor salonu inşa edildi. Kapalı spor salonu hizmete açıldı.

İsmail Erdem, Sancaktepe projelerini anlattı!

İstanbul'un en genç ilçesi olan Sancaktepe önemli yatırımlara imza attı. Türkiye'ye model olacak projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Eğitim, sağlık, spor ve kültür alanında Türkiye'nin merkez ilçesiyiz

Özbatu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbatu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Şahin 2 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Sancaktepe, Ortadağ, Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi 'nde kuruldu.

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Fatih Gergin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Ortadağ Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri açıldı mı Haberi

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri açıldı mı

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete açıldı.


Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2 Aralık Cumartesi günü yapılan Ortadağ Spor Tesislerinin açılışında konuşan Başkan İsmail Erdem konuyla ilgili olarak, “ Bugün açılışını gerçekleştiridiğimiz Ortadağ Spor tesislerinin  içerisinde bulunan çocuk oyun alanı, açık hava fitness aletleri ve futbol sahası ile Ortadağ Spor Tesisimiz, hem Fatih Mahallemiz hem de ilçemiz için yeni bir sosyal yaşam ve spor alanı olacaktır.100’ü aşkın park ve sosyal yaşam alanlarımızla İstanbul’un en yeşil, en temiz havası olan, sosyal imkanları en geniş ilçelerinin başında geliyoruz. Bugün ilçemizde dünya standartlarında birçok spor kompleksi bulunuyor. Açtığımız Spor Okullarında, her yıl on binlerce gencimiz; yüzmeden basketbola, futboldan güreşe kadar ilgi duydukları tüm...