03 / 05 / 2024

Sancaktepe Paşaköy projesi nerede 

Sancaktepe Paşaköy projesi nerede 

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sancaktepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi Atayolu Paşaköy Bağlantı Projesi 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Paşaköy Konsept Konutları geliyor! Yeni proje!

Yapı Merkezi İnşaat tarafından, İstanbul Sultanbeyli'de Paşaköy Konsept Konutları inşa edilecek. Proje 24 ay içerisinde tamamlanarak teslim edilecek...

Paşa Yıkım Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Yıkım Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Lülesu tarafından kuruldu. 

Sancaktepe Paşaköy imar planı değişikliği askıda!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Paşaköy projesi nerede  Haberi

Sancaktepe Paşaköy projesi nerede 

Sinpaş GYO,  Sancaktepe'nin Paşaköy Mahallesi'nde toplam 47 bin 566 metrekare arsada yeni bir projeye imza atıyor. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı. Sözleşme uyarınca Sinpaş GYO'nun payı 70/100 , arsa sahibinin payı ise 30/100 olacak.   

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Konut ve ticari alanlar bulunan Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi Sinpaş Kelebekia, Lagün İstanbul ve Sancaktepe Belediyesi'ne yakın konumda yer alıyor. 


Sancaktepe Paşaköy projesi,  İstanbul'un Sancaktepe ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi'nde, Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 25 kilometre mesafede konumlandırılıyor.

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy iletişim

 Tel: 444 1 440 

Web: http://sinpasgyo.com/

Özge ÖZDEMİR...