06 / 05 / 2024

sancaktepe Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi açılış

sancaktepe Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi açılış

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İnönü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Pir Sultan Abdal Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem açılışta konuşma yaptı..

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 8899 ada, 7 parselin batı komşuluğundaki bir kısım tescil harici alan ve 0 ada, park parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'i tamam!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Orta Mahallesi'nde inşa edilen Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'inin tamamlandığını açıkladı.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 7570 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sivas’ta Ozanlar Müzesi açıldı!

Aşık Veysel’den Pir Sultan Abdal’a, Neşet Ertaş’tan Muzaffer Sarısözen’e birçok ozanın heykelini ve kullandıkları sazları barındıran Ozanlar Müzesi ziyarete açıldı...

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Bozkurt Denizcilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Denizcilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Turizm Anonim Şirketi, Fatih Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Sultangazi'deki cemevi imara aykırı mı?

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi Başkanı Zeynel Odabaş'ın imara aykırı olarak cemevi yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapsinin istendiği davada,İBB cemevi alanının ibadet alanı olarak ayrılıp ayrılmadığı sorusunu yanıtlamıyor.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Eyüp Sultan imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 3 pafta, 1634 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan inecek.

sancaktepe Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi açılış Haberi

sancaktepe Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi açılış

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İnönü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Pir Sultan Abdal Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Başkan Erdem, şehir hastanesi vurgusu yaparak, "Sancaktepeliler için bir başka büyük çalışma da şehir hastanesidir" dedi.

sağlık alanında yatırımlarına devam eden Sancaktepe Belediyesi, ilçede yapımı tamamlanan 24’üncü aile sağlığı merkezini hizmete açtı. İnönü Mahallesi’nde hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yaptırılan Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sancaktepe’de Aile Sağlığı Merkezleri’nin sayısının 24’e ulaştığını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,“Halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet kervanına yeni bir halkayı bugün eklemiş oluyoruz. Pir Sultan Abdal Sağlık Merkezi, öncelikli olarak Pir Sultan Abdal’ı rahmetle anıyoruz mekanı cennet olsun. Kendi toprağımızın, kültürümüzün...