09 / 05 / 2024

Sancaktepe tapu teslimi

Sancaktepe tapu teslimi

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sancaktepe'de 204 hak sahibine tapuları dağıtıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sancaktepe'ye imar ve tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Tokatlılar gecesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama burada önemli açıklamalarda bulundu. 

Sancaktepe'deki tapu sorunu çözülürken kimde mağdur olmayacak!

Tapu sorununu bildiklerini, süreç sırasında hiç kimsenin mağdur edilmemesi için dikkatli olduklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuların en kısa zamanda alınması temennisinde bulundu.

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Sancaktepe tapu teslimi Haberi

Sancaktepe tapu teslimi

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 204 hak sahibine düzenlenen programla tapuları dağıtıldı.


Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde düzenlenen tapu töreninde söz alan Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sancaktepe’de tapusuz kimsenin kalmayacağını belirterek “  bugün 204 komşumuza daha tapularını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşu kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak. Zaten şuanda bölgemiz imara açık. Sağlıklı bir yapılaşma şartları içerisinde bir şehirleşme süreci yaşıyoruz.Çok az sayıda vatandaşın parseli bizde kaldı. Onları da kısa sürede inşallah çözeceğiz" diye konuştu.


Hazine parsellerinde de ciddi çalışmaların yapıldığını belirterek sözlerine devam eden Başkan İsmail Erdem, "2009 itibariyle bölgemizde imar problemleri vardı. Sarıgazi ve Yenidoğan bölgesi imarları iptal olmuştu mahkeme kararıyla. Samandıra mülkü idaresiz kalmıştı....