03 / 05 / 2024

sancaktepe yatırım

sancaktepe yatırım

Anadolu Yakası’nda Sarıgazi, Yenidoğan ve Samandıra beldelerinin birleşimi ile ortaya çıkan Sancaktepe'de yatırımlar hız kesmiyor...

Ycd İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ycd İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Gülten İsot tarafından kuruldu.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Act Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Act Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Turan ve Cem Kahraman ortaklığında kuruldu.

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

sancaktepe yatırım Haberi

sancaktepe yatırım

Anadolu Yakası’nda Sarıgazi, Yenidoğan ve Samandıra beldelerinin birleşimi ile ortaya çıkan Sancaktepe'de yatırımlar hız kesmiyor. Sosyal ve kültürel yatırımların yanı sıra eğitim ve sağlık konularında da yeniliklerin hayata geçirildiği bölgede inşaat firmalarının lüks projeleri de bölgenin değerini artırıyor. Bölgede fiyatların çok yükseldiğinin altını çizen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bölgede 6-7 bin TL'ye arsa bulmak çok zor hale geldi.


Şehirin gürültüsünden kurtulup ama yine ulaşılabilir bir yerde yaşamak isteyenler Sancaktepe'ye geliyor. Caddebostan, Bağdat Caddesi'nden bile göç alıyoruz. Merkezdekiler buraya kaçıyor” diye konuştu. Bölgedeki yatırımların da arsa fiyatlarını etkilediğini söyleyen Erdem, “Anadolu Yakası'nın şehir hastanesi bizim ilçemize kurulacak.


Askeriyeye ait 265 bin metrekarelik araziye 4 bin 100 yataklı sağlık kompleksi geliyor. Artık tedavi için Amerika'ya gitmeye gerek kalmayacak. 15 bine yakın personel...