05 / 05 / 2024

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Parklara yürüyüş ve koşu yolu zorunluluğu getirildi! İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! 

“Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile beraber parklara yürüyüş ve koşu yolu yapılması, doğalgaz tesisatı ve tadilat ruhsatı için yeni kurallar gündeme geldi. İşte ayrıntılar ve yönetmeliğin tüm detayları...

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Güzelce Etabı imar planı itirazı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Güzelce Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekl nazım imar planı itirazı bugün askıya çıktı.

Elazığ'da yeni imar yolları açılacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. Yanılmaz hayvan hastanesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi...

Tekirdağ Büyükşehir'den Asyaport Liman Bağlantı Yolu toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.

Elazığ Kuzey İmar Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir trafiğine alternatif çözüm olması amacıyla yapımına başlanan Kuzey İmar Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Kuzey imar yolunda çalışmalar sürüyor!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir trafiğine alternatif çözüm olması amacıyla yapımına başlanan Kuzey İmar Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Yanılmaz, Kuzey İmar Yolunu İnceledi!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, çalışmaların hızla devam ettiği Kuzey İmar Yolu’nun birinci etabında incelemelerde bulunarak, şehrin önemli ana arterleri arasında yer alacak yolun 2017 yılında hizmete sunulacağını söyledi.

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi Haberi

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22 Ocak 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 14 Mayıs 2018 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için dosya