29 / 04 / 2024

sandalye modası

sandalye modası

Sandalyeci koleksiyonunda yer alan ve geleneksel desenlerin hakim olduğu koleksiyonda yer alan modeller olan Topaz ve Marea modelleri sayesinde, evinizde huzurlu bir ortam yaratacaksı nız...

ŞOK Market'te puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, masa sandalye takımı 1 bin 499 TL'ye düştü! 28 Ekim 2023 online katalog

ŞOK Market 28 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu hafta ŞOK'ta puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, mutfak masa sandalye 1 bin 499 TL'ye satılacak. 

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

Atina’dan ev alma modası başladı!

Miami, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti derken şimdi de Atina’dan ev alma modası başladı. 

Gönye Proje Tasarım'dan ev dekorasyonunun modası!

Türkiye’nin büyük inşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

Özdilek, modası hiç geçmeyen ürünler sunuyor!

Modern çizgileri ve desenleriyle doğadan ilham alınarak hazırlanan Özdilek Sonbahar-kış ev tekstil koleksiyonu dört mevsim kullanılabilecek, modası hiç geçmeyen ürünler sunuyor.

Yatırım için 1+1 mi, ofis mi, arsa mı?

Yatırım yapmak istiyorsunuz. Son yılların modası olan 1+1 evleri takibe aldınız. Ancak bir yandan da ofislerin kira getirisinin yüksek olması kafanızı karıştırdı. Üstelik arsa yatırımının uzun vadeli yatırım olduğunu biliyorsunuz. Peki ne yapmalı?

Nurus'tan yeni tasarım Alava sandalye!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Ev dekorasyonunda dresuar modası!

Ev dekorasyonuna önem veren bayanlar artık evlerinin giriş kısımlarını çeşitli ürünler ile dekore ediyor. Dresuarlar ev girişlerine biraz İngiliz biraz da provence stili etkisi veriyor.

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Sandalyeci’den yeni tasarım bahçe mobilyaları!

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açıldı!

LÖSEV Onkoloji Kenti ve LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, düzenlenen çeşitli etkinliklerle açıldı. Üstün Ezer, LÖSEV'in 16 yıl önce bir masa ve bir sandalye ile kurulduğunu ve devlet desteği almadan bugünlere ulaştığını söyledi.

sandalye modası Haberi

sandalye modası

Sandalyeci koleksiyonunda yer alan kumaşların renk, desen ve tasarımları arasındaki uyum sayesinde estetik bir görünüm yaratmanız hiç de zor olmayacak… 

Koleksiyonda yer alan Topaz ve Marea modelleri, klasik çizgisi ve desenleriyle mekanlarda nostaljik bir hava estiriyor…

Farklı tarz ve trendlerin takipçisi Sandalyeci ile sevdiğiniz mekanlarda stilinizi tamamlayacaksınız!

Sandalyeci’nin şık koleksiyonu, değişik renk ve model seçenekleriyle sizleri...