05 / 05 / 2024

sandalyeci balkon mobilyaları

sandalyeci balkon mobilyaları

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Ofis Tekin Exclusive ofis mobilyalarındaki tercih oldu!

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

Kartal Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Çukurova Balkon satışta!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Deniz, adalar ve orman manzaralı 'balkon' konseptinde kurgulanan Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sandalyeci, Bakü'de mağaza açtı!

İzmir’de 13 yıl önce kurulan Sandalyeci, yurtdışındaki 6’ncı mağazasının Bakü’de açtı. Kerim Başterzi, “Yakın gelecekte de burada bir fabrika kurarak üretim yapmayı ve bu coğrafyadan daha fazla ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. " dedi.

Çukurova Balkon Kartal'da 240 bin TL'ye ev!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye daha başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. Projede başlangıç fiyatı 240 bin TL..

Kartal’a ‘Balkon’ yapılıyor!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. Proje çeşitli büyüklükte 245 konuttan oluşuyor.

Çukurova Balkon 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’daki deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon projesi satışa çıktı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Balkon net alana dahil mi?

Yapılardaki balkonların bağımsız bölümün net metrekare hesabına dahil edilip edilmeyeceği merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, balkon net alana dahil mi? Değil mi? İşte yanıtı..

Eve sonradan balkon nasıl yapılır?

Balkonsuz olarak inşa edilen bir eve sonradan balkon eklemek mümkün olabiliyor. Ancak bunun yapılabilmesi için gerekli izinlerin alınması ve mimari projenin yapılmış olması gerekiyor. Peki, eve sonradan balkon nasıl yapılır?

Balkon nasıl genişletilir?

İkamet ettiği meskende daha büyük balkon olmasını isteyen malikler, yaz aylarının yaklaşması ile balkonlarını genişletmek isteyebiliyor. Peki, bir meskende balkon nasıl genişletilir? Hangi izinler gerekir?

Genç patronlar için renkli mobilyalar!

Genç patronların önceliğinin kendi tarzlarına uygun ofis kurmak olduğu belirtilirken, ofislerdeki mat ve kasvetli mobilyalar yerine pastel, spor çizgileri olan özel tasarım mobilyaları tercih ettikleri bildirildi

sandalyeci balkon mobilyaları Haberi

sandalyeci balkon mobilyaları

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.


Doğal çağrışımların hakim olduğu SANDALYE,Cİ bahçe mobilyalarıyla evinize en uygun temayı yaratabilirsiniz. 


Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl daha da şık olacak.


Bahçe ve balkonlarınızın stiline uygun seçenekler SANDALYE,Cİ’nin birbirinden şık koleksiyonunda sizleri...