05 / 05 / 2024

Sangeang Api yanardağı külleri

Sangeang Api yanardağı külleri

Endonezya’nın Sumbawa adasındaki Sangeang Api yanardağının faaliyete geçmesinin ardından volkanik küller Avustralya’daki Darwin Uluslararası Havaalanı'ndaki çok sayıda uçak seferlerini iptal ettirdi. Küllerin 24 saat içerisinde kaybolması bekleniyor...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken yanardağ uyarısı: Depremde patlama yapabilir!

Sosyal medya hesabından Türkiye'deki yanardağlara ilişkin paylaşımda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, kritik yanardağ uyarısı yaptı. 

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Twitter’ın ardından artık Reddit API erişimi için ücret alacak

Reddit, milyonlarca insanın her gün çok çeşitli konularda tartışmalara katıldığı popüler bir sosyal ağ platformudur. Reddit  Salı günü Reddit API veri erişimi için büyük işletmelerden ücret almaya başlayacağını duyuruyor. 

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Yanardağ Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yanardağ Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yanardağ tarafından kuruldu.

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Kilauea Yanardağı nedeniyle 1.700 kişi güvenli alanlara taşındı!

Hawaii'de faaliyete geçen ve hayatı cehenneme çeviren Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lavlar nedeniyle 1.700'den fazla kişi güvenli alanlara taşındı...

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı gerçekleştirildi!

15. Cidde Ekonomi Forumu 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti.

API Group, Cityscape Türkiye Fuarı’na katılıyor!

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

Benfica Kulübü, Fogo Adası'ndaki binaları yeniden inşa edecek!

Benfica Kulübü, Fogo adasında yanardağ patlamasıyla yok olan binaları yeniden inşa etmek için harekete geçti, 30 milyon euroluk projeye dahil oldu.

API Investment yatırım fırsatlarını Türkiye'deki yatırımcılara da sunuyor!

Global yatırım alanlarında 11 yıldır hizmet veren API Investment, çeşitli yatırım fırsatlarını Londra’dan sonra Türkiye’deki yatırımcılara da sunuyor.

API Investment Türkiye’deki yatırımcılara fırsat sunuyor!

Global yatırım alanlarında 11 yıldır hizmet veren API Investment, çeşitli yatırım fırsatlarını Londra’dan sonra Türkiye’deki yatırımcılara da sunuyor.

Sangeang Api yanardağı külleri Haberi

Sangeang Api yanardağı külleri

Endonezya’nın Sumbawa adasında bulunan Sangeang Api yanardağının dün faaliyete geçmesinin ardından volkanik küllerin Avustralya’ya ulaşması üzerine, Darwin Uluslararası Havaalanı'ndaki uçak seferleri iptal edildi.


Avustralya’nın kuzey bölgesinin başkenti Darwin'deki havaalanının sözcüsü, bugün tüm uluslararası ve yurt içi uçuşlarının iptal edildiğini söyledi.


 Meteoroloji bürosundan verilen bilgiye göre, bölgedeki yerleşim yerlerinden Kimberley ve Top End’i etkileyen volkanik küllerin güneydoğu yönüne dağılarak gittiği belirtildi.


Volkanik küllerin etkisinin 24 saat içinde kaybolmasını beklediklerini ifade eden Darwin Volkanik Kül Danışma Merkezi’nden Tim Birch, küllerin Avustralya - Malezya -Singapur seferlerini de etkileyebileceğini belirtti.


Başbakan Yardımcısı Warren Trurss, yaptığı açıklamada, yolculara bilet aldıkları havayolu şirketleri ile irtibata geçerek uçuşlar hakkında bilgi almalarını tavsiye etti. Trurss, ‘‘Rüzgar ve hava şartlarına bağlı olarak küller, Brisbane dahil olma üzere diğer uçuşları da etkileyebilecek potansiyele...