06 / 05 / 2024

şani inşaat AP İstgate teslim tarihi

şani inşaat AP İstgate teslim tarihi

Aralık 2018’de daire teslimleri yapılacak olan Yenimahalle AP İstgate projesinde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor...

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Ahşap bina inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Peki, ahşap bina inşaat maliyeti 2021 ne kadar oldu?

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Ahşap bina inşaat maliyeti 2020!

2020 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Peki, ahşap bina inşaat maliyeti 2020 ne kadar oldu?

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Dünyanın en yüksek ahşap binasının inşaatı bitti!

Dünyanın en yüksek ahşap binasının inşaatı tamamlandı. Norveç'te yapılan bina 18 katlı ve 85 metre uzunluğunda olacak.

Ahşap ev inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, ahşap ev inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Ahşap bina inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, ahşap bina inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

Metal Yapı Konut'tan inşaat malzemesi tedarik anlaşması!

Metal Yapı Konut, Karmen Yapı Anonim Şirketi, Zincir Yapı Anonim Şirketi ve Naturel Wood Ahşap Anonim Şirketi ile inşaat malzemesi temini konusunda tedarik anlaşmaları imzaladı.

şani inşaat AP İstgate teslim tarihi Haberi

şani inşaat AP İstgate teslim tarihi

Toplam 295 adet konuttan meydana gelen Ap İstgate projesi Ankara Yenimahalle’de Şani İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunulan AP İst Gate Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. 


Aralık 2018’de daire teslimleri yapılacak olan Yenimahalle AP İstgate projesinde yüzde 20 peşinat vererek, kalan konut bedelinin  yüzde 80’i ise banka kredisi ile ödenebiliyor.  


Şani İnşaat AP İstgate projesinde fitness salonu, sauna, jakuzi, fin hamamı , giyinme odaları, spor merkezi, güvenlik, otopark ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


AP İstgate Evleri fiyat listesi 2017

1+1 daireler 149 bin TL ile 230 bin TL arasında, 

2+1 daireler 240 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. 


Şani İnşaat AP İstgate projesi nerede?