08 / 05 / 2024

sanık Mehmet Gültekin

sanık Mehmet Gültekin

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanık Gültekin'in "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Al Shams Taşımacılık Tekstil Gıda Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Shams Taşımacılık Tekstil Gıda Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Kardeş ve Mehmet Kutevi ortaklığında kuruldu.

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Yayla tarafından kuruldu. 

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi Mehmet Çelebi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Günal: Mortgage krizi çıkarsa bankalar sıkıntıya düşer!

TBMM Genel Kurulu'nda 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor. MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, "Eğer yakında Türk usulü bir mortgage krizi çıkarsa bankalar çok büyük sıkıntıya düşer." dedi.

Melih Gökçek: Güneykent projesini hayata geçireceğiz!

Kanal 7 Televizyonu'nda Mehmet Acet'in sunduğu “Başkent Kulisi” programına katılarak çeşitli değerlendirmelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Güneykent Projesi ile ilgili bilgiler verdi...

sanık Mehmet Gültekin Haberi

sanık Mehmet Gültekin

Kartal'da 16 katlı bir inşaatın en üst katında çalışırken iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüne ilişkin, 3 sanığın yargılandığı davada, mütalaasını açıklayan savcı, alt yüklenici firmanın sahibi olan sanık Mehmet Gültekin'in olayda kusurlu olduğunun tespit edildiği gerekçesiyle "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan cezalandırılmasını talep etti.


Anadolu Adalet Sarayı 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, taraf avukatları hazır bulundu.


Söz alan müşteki avukatlarından Mustafa Kiraz, davada yeniden bilirkişi raporu alınmasını talep ederek, "Bu olayda kazaya davetiye çıkarılmıştır. Kazaya sebebiyet verilmiştir. Uyarılara rağmen inşaatta önlem alınmamıştır. Ne olur dosyanın bu şekilde kapanmasına izin vermeyin" dedi. Söz verilen diğer müşteki avukatları da dosyada yeniden bilirkişi raporu alınmasını talep etti. Mahkeme heyeti, alınan bilirkişi raporunun karar vermeye yeterli görüldüğü gerekçesiyle,...