23 / 07 / 2024

şanıurfa ihale

şanıurfa ihale

Şanıurfa Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve LPG arsasını 1 milyon 13 bin TL'ye, 2 adet konutu toplamında 6 milyon 265 bin TL'ye satacaktır. Satışlar, 12 Temmuz ve 19 Temmuz Perşembe günleri saat 15:00'de yapılacak

Kamuya çalışan müteahhitlere ihale yok

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği ve Diyarbakır TSO’nun toplantısında konuşan TMB Başkanı Erdal Eren, 2024'te kamu kuruluşlarının yeni proje teklif edemeyeceğini, bu sebeple müteahhitlerin kamudan ihale alamayacağını belirtti.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Keşan'daki bazı projelerin ihale edilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa'da 7.6 milyon TL'te icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Koçören Mahallesi'nde yer alan yağ fabrikası 7 milyon 648 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Bodrum Gündoğan'da 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Gündoğan Mahallesi Kızılburun Mevkii'deki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 9 Temmuz'da gerçekleşecek...

TOKİ Şanlıurfa'da 13 bin 515 konut yaptı!

Partisince Şanlıurfa Nevali Otel arkasında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ kanalıyla Şanlıurfa'da 13 bin 515 konut projesinin hayata geçirildiğini belirtti..

Melikgazi'de 188 konut Mayıs ayında ihale edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesinde 4 bloktan oluşan 188 daire ve 12 dükkan ihale edilecek. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe Şehir Hastanesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yakası'ndaki şehir hastanesinin ihale ve inşaatını başlatacaklarını söyledi.

şanıurfa ihale Haberi

şanıurfa ihale



Şanlurfa Belediye Başkanlığı, Yenicei Köyü'nde yer alan Akaryakıt ve LPG yeri arsasını kapalı teklif usulü ile satacak. Satış, 12 Temmuz Perşembe günü saat 15:00'de Şanlıurfa Belediye Encümen salonunda yapılacak. Akaryakıt ve LPG yeri olarak konumlandırılan arsanın muhammen bedeli 1 milyon 13 bin TL olarak belirtilmiştir.


Şanlıurfa Belediye Başkanlığı akaryakıt ve LPG arsası dışında Dağeteği Köyü'nde yer alan 2 konut arsasını da kapalı teklif usulü satışa çıkarmıştır. Bu arsaların satışları da 19 Temmuz Perşembe günü saat 15:00'de yapılacaktır. 


378 ada, 8 parsel'de yer alan konut alanı için muhammen bedel olarak 3 milyon 814 bin TL

386 ada, 3 parsel'de yer alan konut alanı için ise muhammen bedel 2 milyon 451 bin TL olarak açıklanmış olup her iki ihale için de geçici teminat bedeli...