23 / 07 / 2024

SANKO Makina Komatek Fuarı

SANKO Makina Komatek Fuarı

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Kondu Yapı İnşaat Makina Bilgisayar Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kondu Yapı İnşaat Makina Bilgisayar Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfü Akın ve Mustafa Akın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Hundaş Yapı İnşaat Maden Makina Sanayi Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hundaş Yapı İnşaat Maden Makina Sanayi Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Fırat Daştan ve Aras Güney tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

ZRN İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZRN İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Çamur tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Maltepe, Fındıklı Mahallesi 'nde kuruldu.

Birer Endüstriyel Geri Dönüşüm Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Endüstriyel Geri Dönüşüm Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Karayar, Mustafa Çakmak ve Kübra Çakmak ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Önsel Yapı İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önsel Yapı İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfullah Öner tarafından 4 Haziran' da Eyüp Topçular Mahallesi' nde 250 bin TL sermaye ile kuruldu.

Bemtaş Grup Madencilik İnşaat Makina Petrol Nakliye ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bemtaş Grup Madencilik İnşaat Makina Petrol Nakliye ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi Mücevher Sokak'ta kuruldu.

Proyekt Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proyekt Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münür Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

KOMATEK 2015 Fuarı açıldı!

Türkiye iş Makinaları Distribütörleri ve imalatçıları Birliği'nin (İMDER) desteğiyle Ankara'da düzenlenen Uluslararası iş ve inşaat Makine Teknoloji ve Aletleri KOMATEK 2015 Fuarı açıldı. Fuara İMDER Başkanı Halil Tamer Öztoygar katıldı.

SANKO Makina Komatek Fuarı Haberi

SANKO Makina Komatek Fuarı

SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, iş makinaları sektörünün buluşma noktası olan Ankara Komatek Fuarı'nda hedef kitlesinin beğenisine sunuldu. 


Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcıları Ekrem Candan ve Şeref Çolak, 1 Nolu Satın Alma Daire Başkanı Fikret Karaca, Katalog Daire Başkanı Hayati Kayabaş, İş Leasing Genel Müdürü Hasan Bolat, Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Öztoygar ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle, SANKO Makina tarafından imal edilen Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünün üzerindeki örtü kaldırılarak, hedef kitleye ve basına tanıtıldı. 


SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi, SANKO İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, SANKO Makina olarak 2008 yılından bu yana sektörde ikinci kez ilk ve tek üretici olma başarısını gösterdiklerini bildirdi. 


Gaziantep'teki modern üretim tesislerinde...