05 / 05 / 2024

Şanlıer Mühendislik İnşaat adresi

Şanlıer Mühendislik İnşaat adresi

Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Naci Şanlıer tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Melikşah Sokak'ta kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Altan ve Murat Düşer ortaklığında kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berat Arslan, Erdinç Dinçer ve Kamil Özer Koçal ortaklığında kuruldu.

Akdinç Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdinç Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli İle Burak Dinçer tarafından kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Beşer tarafından açıldı.

Şanlıer Mühendislik İnşaat adresi Haberi

Şanlıer Mühendislik İnşaat adresi

Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Naci Şanlıer tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Melikşah Sokak'ta kuruldu. 


Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve...