02 / 05 / 2024

şanlıurfa 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit

şanlıurfa 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 9.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haliliye ilçesinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 9 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 42.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, iki ilçedeki toplam 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 64.7 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 23,5 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait 9 arsa satışa sunuluyor. Arsaların toplam bedeli 23 milyon 539 bin 755 TL. Haber resmi gazetede yayınlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den iki yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 metrelik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

şanlıurfa 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit Haberi

şanlıurfa 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit

2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi son gün olduğunu hatırlatan Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi yetkilileri, vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerin yapılmasını istedi. Mükellefler, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım’a kadar Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası’ndaki veznelerden ödemelerini yapabilir. Vezneler; 28 Kasım 2015 Cumartesi ve 29 Kasım 2015 Pazar günleri de mesai saatleri içerisinde açık...