29 / 04 / 2024

Şanlıurfa ahmet erseven

Şanlıurfa ahmet erseven

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven'deki belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı olmasını mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlardan ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Gaziantep ile Şanlıurfa arasına YHT geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gaziantep ile Şanlıurfa arasında yapılacak hızlı tren projesi için sözleşmenin Ocak 2018'de imzalanacağını açıkladı. 

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanıyor!

Haliliye sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanmak üzere. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alan çalışması yaptığı park, kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, inşaatında son aşamaya gelinen 850 Yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaların son durumunu inceledi.

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Parkı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye ilçesinde 80 bin metrekarelik alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Ahmet Yesevi Parkı'nı gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin temeli 11 Nisan'da atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Fuar Alanın temelinin atılacağının müjdesini verdi...

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Şanlıurfa'da 48 kilometrelik doğalgaz hattı yapılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bu yıl Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometrelik doğalgaz hattı çekileceğini söyledi.

Şanlıurfa'daki park sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven'deki belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı olmasını mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlardan ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.

Şanlıurfa'da 5 günde 5 proje hizmete giriyor!

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor. Son olarak Mahmutoğlu Kulesi de hizmete açılıyor...

Şanlıurfa Belediyesi Türkiye'nin en ucuz konutlarını üretti!

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 3 ayrı noktada yapılan konutların daire fiyatlarının Türkiye’nin en ucuz evleri olduğunu söyledi. Fakıbaba, daire fiyatlarının 65 bin lira ile 120 bin lira arasında değiştiğini söyledi...

Şanlıurfa'ya 300 kişilik kültür merkezi inşa ediliyor!

Batıkent Mahallesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, salonun 300 kişi kapasiteli olacağını ifade etti.

Şanlıurfa ahmet erseven Haberi

Şanlıurfa ahmet erseven

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven Mahallesinde belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı yapmak için mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlar düzenlenen ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.


Seçildiği günden beri halkın arasında olan ve halkın taleplerini bizzat halktan soran Başkan Güvenç, Ahmet Erseven sakinlerinin park ve pazar sorunlarını mahalle sakinlerinin talebini yerine getirdi.


Mahalle gezisinde halkın taleplerini dinleyen ve mahallenin park sorununa çözüm bulmak için anket düzenlenmesini isteyen Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi’ne ait boş alanın ne olacağının sorusuna vatandaşlar “Park Yeri” cevabını verince, Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede park yapıp hizmete açtı


Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı yaptıktan sonra çalışmaları tamamladığı bölgede yaşayan vatandaşlar, istekleri üzerine tamamlan çalışmalardan dolayı “İsteseydi buraya bina yapabilirdi,  bizim isteğimiz doğrultusunda park yaptı"...