08 / 07 / 2024

Şanlıurfa belediye meclisi

Şanlıurfa belediye meclisi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde inşaat müteahhitleri katıldıkları belediye meclis toplantısında imar revizyon planından dolayı aylardır mağdur olduklarını ileri sürdüler.

Şanlıurfa'da 98.2 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 10 adet arsayı 98 milyon 176 bin 506 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da 17.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 3 adet arsayı 17 milyon 252 bin 226 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Şanlıurfa'da 66.4 milyon TL'ye satılık 22 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 22 adet gayrimenkulü 66 milyon 385 bin 630 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da 10.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Şanlıurfa'da 20.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Tic. A.Ş. Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 6 adet gayrimenkulü 20 milyon 176 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 25 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa belediye meclisi Haberi

Şanlıurfa belediye meclisi

Siverek ilçesinde,  Ekim ayı Belediye meclis toplantısına katılan müteahhitler, Siverek Belediyesinin revizyon imar planı kapsamdaki uygulamalarına tepki göstererek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve meclis üyelerinin bulunduğu salonda sözcüleri vasıtasıyla hazırlamış oldukları çözüm önerilerini okudular.


Okunan çözüm önerilerinde, iki yıldır süren revizyon imar planının yaklaşık 100 bin kişiyi etkilediği dile getirildi.


Ayrıca Bitişik nizam ve kentsel dönüşümün cazibesini yitirmesinden dolayı sektörün tamamen tıkandığı, uygulamaya dönük acil kararlar alınması gerektiğine vurgu yapıldı.


Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı: “Kentimizin en önemli ekonomi lokomotifi olan inşaat sektöründe, son yıllarda azalan iş hacmi ve istihdam durumu ile ilgili sorunların masaya yatırılarak çözüm önerilerinin geliştirilmesi gereklidir. Sonuç olarak, Siverek Belediyesinden ricamız, 1/1000 lik plan hangi birimler tarafından yürütülüyorsa, gece gündüz demeden, yoğun bir mesai harcanarak tamamlanması için gereken...