19 / 05 / 2024

şanlıurfa belediyesi haleplibahçe parkı açılışı

şanlıurfa belediyesi haleplibahçe parkı açılışı

Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan Haleplibahçe Parkı, ücretsiz konser ile halkın hizmetine açıldı. Haleplibahçe Parkı’nın düzenlenen Mustafa Özarslan konseri ile açılışı yapıldı. Parkın düzenleme çalışmaları önümüzdeki dönem de sürecek...

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

şanlıurfa belediyesi haleplibahçe parkı açılışı Haberi

şanlıurfa belediyesi haleplibahçe parkı açılışı


Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan Haleplibahçe Parkı, ücretsiz konser ile halkın hizmetine açıldı.


Şanlıurfa Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan Haleplibahçe Parkı’nın düzenlenen Mustafa Özarslan konseri ile açılışı yapıldı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konsere katılanlar, sanatçı Mustafa Özarslan’ın birbirinden güzel eserlerini dinledi. Özarslan’ın Şanlıurfalıların istek parçalarını da seslendirdiği konserini Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba da izledi. Başkan Fakıbaba, Haleplibahçe düzenleme çalışmalarının kendisinden sonraki belediye başkanı döneminde de devam edileceğini umduğunu ifade etti.


Fakıbaba, “Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Arzum, hemşerilerimi amfi tiyatroda bir görmek ve konuşmaktı. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum benden sonra kim gelirse gelsin, bu hizmetleri devam ettirecektir. Çünkü Urfa halkı her şeyin en güzeline layıktır. Çok güzel şeyler sizleri bekliyor”...