28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Bozova altyapı çalışmaları

Şanlıurfa Bozova altyapı çalışmaları

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçe ve 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi, Yaslıca'da asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'ya Bozova ilçesinde anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Olay sonucunda 6 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Bozova altyapı çalışmaları Haberi

Şanlıurfa Bozova altyapı çalışmaları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bozova ilçesine bağlı Yaslıca Mahallesinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Yazın tozlu, kışın ise çamurlu yollardan kurtulan Yaslıca sakinleri, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.


Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçe ve 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi, Yaslıca'da asfaltlama çalışmalarına başladı.


Daha önceki dönemlerde kullanılamaz hale gelen güzergahın revize edilerek hizmete sunulması için yoğun çalışma temposunu Yaslıca ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bölge sakinlerinden tam not aldı.


İş makineleri ve personeli ile birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, güzergahı kısa sürede asfaltlayarak yolu tekrardan ulaşıma açmayı planlıyor.


Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Yaslıca sakinleri, "Gerek ana yolu bağlantımıza kadar olan yol, gerekse mahalle içindeki yollarımız kışın çamur yazın ise çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde artık...