05 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ceylanpınarda emlak satışları ne durumda

Şanlıurfa Ceylanpınarda emlak satışları ne durumda

Suriye’nin sıfır noktasında bulunan Şanlıurfa ilinin Ceylanpınar ilçesinde emlak satışları son zamanlarda artan Suriye’deki savaşın yaşattığı göç ve terör olayları nedeniyle durma noktasına geldi.

Ankara ve Şanlıurfa'da 21 arsa satılıyor! Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü açıkladı: 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla..

Milli Emlak, Ankara ve Şanlıurfa'da yer alan 21 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınarda emlak satışları ne durumda Haberi

Şanlıurfa Ceylanpınarda emlak satışları ne durumda

Ceylanpınar ilçesinde konut satışlarındaki durgunluk, inşaat sektörünü de durma noktasına getirdi.


İlçede emlak satışlarındaki düşüşün bölgede yaşanan terör olaylarına ve Suriye’deki savaşın yaşattığı göçün neden olduğunu ifade eden emlakçı Haydar İfşat, “Terör olayları nedeniyle emlak sektörü bölgemizde önemli ölçüde sekteye uğramıştır. İlçemizde emlakta görülen durgunluk inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. Bölgenin tekrar eski haline gelmesi için çatışmalı ortamın sona erip eski günlerine geri gelmesi gerekmektedir" diye...