29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Deftardarlığından ihale

Şanlıurfa Deftardarlığından ihale

Şanlıurfa Deftardarlığından Şanlıurfa İli Merkez ilçesinde yer alan 15 bin metrekare alana sahip arsa 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmesi için 2 Ekim 2013 tarihinde ihaleye çıkacak...

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Şanlıurfa'da 49.9 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 10 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Nisan ve 3 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek..

Şanlıurfa Karaköprü'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Defterdarlığı'ndan Karaköprü İlçesi'ndeki 6 bin 322 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Karaköprü'de 41.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karaköprü Mahallesi'ndeki 9 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Arsaların ihalesi, 19 Ekim'de gerçekleşecek..

SGK'dan Şanlıurfa'da 28 milyon TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Şanlıurfa'da 37 gayrimenkul ihale usulü ile satılıyor. Taşınmazların ihalesi sırasıyla 5 gün boyunca gerçekleşecek..

Şanlıurfa OSB 2. etap altyapı yapım ihalesi 3 Ağustos'ta!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından 3 Ağustos'ta altyapı yapım işi ihale edilecek..

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi tarafından kiralanan taşınmaz TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından kiralanan bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya iletti.

Şanlıurfa'nın 2B sorunu meclise taşındı!

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Şanlıurfa'daki ormanlık alanlara ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Ayhan, sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Şanlıurfa Kuzeybatı Çevreyolu'nun yapımına başlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen bulvar çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyükşehir olarak dağları delerek yeni yol açmak için büyük bir özveri sergiliyoruz" dedi.

Şanlıurfa'nın ulaşımındaki 2 sorun mecliste!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Şanlıurfa ilinin metro ve hafif raylı sisteme olan ihtiyacını meclise taşıdı. Pekşen, hazırladığı soru önergesinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlanmasını talep etti..

Şanlıurfa Halfeti Ulu Camii özel tekniklerle restore edilecek!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Birecik Baraj Gölü nedeniyle bir kısmı su altında kalan tarihi Ulu Cami, özel tekniklerle yapılacak restorasyonla tabanından yükseltilerek ibadete ve turizme açılacak.

Şanlıurfa Deftardarlığından ihale Haberi

Şanlıurfa Deftardarlığından ihale

Şanlıurfa İli Merkez ilçesinde bulunan 15 bin metrekare alana sahip arsa vasfındaki gayrimenkul 2 Ekim 2013 tarihinde 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmesi için ihaleye sunulacak.

İlanın detayı için