08 / 05 / 2024

Şanlıurfa Harran kent projeleri

Şanlıurfa Harran kent projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan gelişim vatandaşların takdirini toplarken, ilçeleri kalkındıracak olan hamleler bir bir gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik hobi bahçeleri için çalışmalara devam ediyor. 

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'daki 35 yapı yıkıldı!

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa'da metruk binalar yıkılacak!

Şanlıurfa'da Harran kentinin tarihi yapısına zarar veren ve çarpık kentleşmeye neden olan metruk evler için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa Harran'da yeni imar planları hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan gelişim vatandaşların takdirini toplarken, ilçeleri kalkındıracak olan hamleler bir bir gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Harran kent projeleri Haberi

Şanlıurfa Harran kent projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan gelişim projeleri vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Harran’da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına, Kültür Merkezi, Otogar, Semt Pazarı, Semt Sahası, Prestij Caddesi yapılıyor. Şanlıurfa’yı tüm ilçeleri kalkındırmak için genel projeler çıkartarak bir bir uygulayan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır beklenilen hizmetleri vatandaşlarla buluşturuyor. 

Bu kapsam da Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Harran’da geçtiğimiz yıl yapılan imar planı ile birlikte yeni bir kentleşme planına geçildi. Bölge vatandaşının yıllardır beklediği Kültür Merkezi, Şehir Terminali yapımını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, aynı şekilde Mezarlık düzenleme ile semt pazarı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalardan dolayı memnun olan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek yıllardır beklenilen hizmetlerin bir bir gerçekleştiğini...