08 / 05 / 2024

Şanlıurfa İnşaat Fuarıkatılımcıları

Şanlıurfa İnşaat Fuarıkatılımcıları

4. Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. 4 gün sürecek olan fuar, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın aksine daha az bir katılım ile ziyaretçilerine kapısını açtı.

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Son dakika! Merkez Bankası resmen açıkladı! Enflasyon tahmini yükseldi! Yıl sonunda dolar 30 lira olacak!

Son dakika haberine göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı. Buna göre  Katılımcıların 12 ay sonraki enflasyon beklentisi yükselirken, yıl sonunda dolar 30,14 lira olacak.

Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün nasıl olacağını merak ediyor. Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde önemli değişiklik! BES katılımcıları birikimlerine karşılık kredi kullanabilecek!

SEDDK, bireysel emeklilik sistemine ilişkin yönetmelikte değişikliğe giderek katılımcılara avantajlı kredi kullanma imkanı sağlanacak. Böylece eskiden ‘Paraya ihtiyacım var’ deyip birikimlerini çekmek isteyenlere ‘kredi’ seçeneği sunulurken, sistemden çıkışların da önlenmesi hedefleniyor.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Şanlıurfa İnşaat Fuarıkatılımcıları Haberi

Şanlıurfa İnşaat Fuarıkatılımcıları

Son birkaç yıldır üst üste açılan fuarlar Şanlıurfa'da giderek bir fuar kültürünün yerleşmesine imkan sağlamaya başladı, inşaat sektörünün en canlı illerinden olan Şanlıurfa'da tekrarlanan fuarlardan olan Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bu 4. Defa kapılarını ziyaretçilerine açtı. Valilik yanında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen fuarın açılışına Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Kemalettin Yılrnaztekin, ŞUT S O Başkanı Sabri Ertekin, TTJMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbek,TÜM Sİ AD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, Biiyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdıılkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Ahmet Kaytan, Mustafa tepe ile çeşitli illerin TÜMSİAD Şube Başkanları katıldı. 


Fuar açılışına katılması beklenen Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi başta olmak üzere protokol üyelerinin şehit Polis memuınnun cenaze merasimine katılmak üzere Birecik ilçesinde olması nedeni...