29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi çalışmaları

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi”nde sona gelindi.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te 94 milyon 750 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor...

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi çalışmaları Haberi

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi çalışmaları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi”nde sona gelindi.


Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da turizmi etkileyecek her unsur her proje bizim için turistik şehir olma yolunda bir adımdır" dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Nihat Çiftçi, medeniyetler ve kültür şehri Şanlıurfa'nın değerlerini bu anlamda gün yüzüne çıkardıklarını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ahşap yol düzeneği, çevre düzenlemesi ve ışıklandırma çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.


Projede sona doğru yaklaşıldığını dile getiren Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa kadim bir şehir. Bir çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlerin kültürü ile...