17 / 05 / 2024

şanlıurfa metruk bina yıkımları

şanlıurfa metruk bina yıkımları

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa'da metruk binalar yıkılacak!

Şanlıurfa'da Harran kentinin tarihi yapısına zarar veren ve çarpık kentleşmeye neden olan metruk evler için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa Hilvan'da metruk yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Hilvan Belediyesi tarafından kamu güvenliğine karşı tehdit oluşturan metruk yapılar tek tek yıkılıyor.

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

Şanlıurfa'ya Bediüzzaman Said Nursi Müzesi kuruluyor!

Şanlıurfa'daki Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da 1960 yılında vefat eden Üstad Bediüzzaman Said Nursi adına müze kuracak. Müze için planlanan metruk binanın kiralama işlemini gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi, restorasyon işlemleri için düğmeye basacak.

FETÖ'nün Şanlıurfa'daki dershanesi bilim merkezi oldu!

Şanlıurfa'da, FETÖ'nün daha önce dershane olarak kullandığı bina, tadilatın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bilim merkezi olarak faaliyete açıldı.

şanlıurfa metruk bina yıkımları Haberi

şanlıurfa metruk bina yıkımları

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde tehlike arz eden ve uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen binalar ortadan kaldırılıyor.

Ceylanpınar Belediyesi'nde yer alan habere göre; ilçe hakkının şikayeti üzerine ilçede 44 binanın yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. İlçe sakinleri kendileri için büyük bir sorun haline gelen yapılardan kurtaran Başkan Soylu’ya teşekkür etti.

Son olarak Mevlana Mahallesinde madde bağımlılarının meskeni haline gelen terk edilmiş metruk yapılardan rahatsızlık duyan ilçe sakinlerinin başvurusunu değerlendiren Ceylanpınar Belediyesi düğmeye bastı. Ekipler, yıkım öncesi riskli alanın çevresini ve metruk yapının içini kontrol ederek iş makineleri ile yıkımını gerçekleştirdi.

Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdulcelil Kahraman, ilçenin huzur ve güvenliğinin her şeyin önünde geldiğini belirterek, “Başkanımızın talimatıyla başvuruyu süratle değerlendirdik. Bundan sonra da nerede metruk yapı varsa madde bağımlılarının uğrak yerleri varsa...