29 / 04 / 2024

Şanlıurfa pazar yeri

Şanlıurfa pazar yeri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven'deki belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı olmasını mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlardan ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 236 iş yerini satışa sundu!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 236 iş yeri satışa sunuldu. Satışa çıkan iş yerleri için başvurular 12 Eylül - 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi'nin ihalesi yapıldı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi düzenlendi.  Proje kapsamında 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 120 iş yeri, 58 konut ve 34 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 120 iş yeri, 58 konut ve 34 dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa pazar yeri Haberi

Şanlıurfa pazar yeri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven Mahallesinde belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı yapmak için mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlar düzenlenen ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.


Seçildiği günden beri halkın arasında olan ve halkın taleplerini bizzat halktan soran Başkan Güvenç, Ahmet Erseven sakinlerinin park ve pazar sorunlarını mahalle sakinlerinin talebini yerine getirdi.


Mahalle gezisinde halkın taleplerini dinleyen ve mahallenin park sorununa çözüm bulmak için anket düzenlenmesini isteyen Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi’ne ait boş alanın ne olacağının sorusuna vatandaşlar “Park Yeri” cevabını verince, Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede park yapıp hizmete açtı


Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı yaptıktan sonra çalışmaları tamamladığı bölgede yaşayan vatandaşlar, istekleri üzerine tamamlan çalışmalardan dolayı “İsteseydi buraya bina yapabilirdi,  bizim isteğimiz doğrultusunda park yaptı"...