15 / 05 / 2024

şanlıurfa Prestij Caddesi

şanlıurfa Prestij Caddesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Emniyet Caddesinde yürüttüğü Prestij Caddesi çalışması kapsamında bazı haberlerin medya kuruluşlarda yer almasıyla ilgili olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklama yaptı.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa Harran prestij caddeye kavuştu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Şanlıurfa Bozova prestij caddeye kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırıma doymuyor!

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa Akçakale prestij caddeye kavuşuyor!

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için ilçelerde “Prestij Caddesi Uygulaması” başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'nin caddeleri yenileniyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale’de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Siverek prestij caddelerine kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için altyapı, üstyapı ve büyük projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de prestij cadde çalışmaları başladı!

Tüm ilçelere prestij caddesi kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, rotasını Akçakale'ye çevirdi. Akçakale için araçlarını ve personelini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, altyapıdaki revizyonun ardından üstyapıda çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa Bozova prestij caddesine kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Galericiler Sitesi için çalışmalar hızlandırılacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin taşınması için yeni galeri bölgesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

şanlıurfa Prestij Caddesi Haberi

şanlıurfa Prestij Caddesi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde bulunan Emniyet Caddesinde yürüttüğü Prestij Caddesi çalışması kapsamında bazı haberlerin medya kuruluşlarda yer almasıyla ilgili olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklama yaptı.


Açıklamasının başında kentin işlek caddelerinin genişletilmesi ve güzelleştirilmesine yönelik Büyükşehir Belediyesinin kapsamlı çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Çiftçi, düzenlemeler esnasında ağaçlara yönelik gösterdikleri hassasiyetin herkes tarafından bilindiğini hatırlatarak, "4 Aylık süre içerisinde GAP Bulvarında yol genişletme çalışmalarımız gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi olarak yol genişletme çalışmaları öncesinde refüjlerde ve yol kenarında bulunan ağaçlar büyük bir özenle yerinden sökülerek, yapımını tamamladığımız Mimar Sinan bulvarına naklettik" dedi.


Aynı şekilde Emniyet Caddesinde yürütülen Prestij Caddesi çalışmasında da orta refüjde yer alan ağaçların sökülerek, başka bölgelere naklettiklerinin altını çizen Başkan Çiftçi, bu konuda kaldırım üzerinde yer alan ve...