06 / 05 / 2024

Şanlıurfa satılık daireler

Şanlıurfa satılık daireler

Celalettin Güvenç Şanlıurfa'da kira ve ev fiyatlarının çok yüksek olduğunu; trafik konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını belirterek, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin konut ve trafik sorununun çözmek olduğunu söyledi...

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi 29 işyeri ihalesi 1 Eylül'de!

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi 29 işyeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 1 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek işin keşif bedeli 16 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi'ne 29 işyeri yaptırılacak!

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi Sitesi'nde 29 işyeri yaptıracak. İhalesi 1 Eyül'de gerçekşecek işyerlerinin keşif bedeli 16 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi'de 29 işyeri yaptırılacak!

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi Sitesi'nde 29 işyeri yaptıracak. İhalesi 30 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek işyerlerinin keşif bedeli 16 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Şanlıurfa satılık daireler Haberi

Şanlıurfa satılık daireler

Devteşti Mahallesinde Kadınlarla Mahalle Toplantısında bir araya gelen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'da kira ve ev fiyatlarının çok yüksek olduğunu; trafik konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını belirterek, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin konut ve trafik sorununun çözümü konusunda çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. 


Şanlıurfa'da beyaz temiz bir sayfa açarak hizmet edeceklerine söyleyen Celalettin Güvenç, toplantıya katılan kadınların dua ve desteğini isteyerek, "Bu Yeni Şanlıurfa, kan davalarıyla, kalabalık sınıflarla, işsiz gençlerle, çamur ve çaylakla anılmasın. Herkes desin ki; 'Şanlıurfa değişti; parkı ve bahçesi var, okullar düzeldi ve güzelleşti, belediye tesisleri var kadınların çay içtiği, nakış, bilgisayar, kursu aldığı, gençlerin meslek kursları var... Belediye gençleri topluyor kötü alışkanlık edinmesin diye, gençlere kurs veriyor ve hepsinin bir yerde çalışması için ön ayak oluyor belediye' desin" diyerek konuşmasını...