29 / 04 / 2024

Şanlıurfa semt pazarı projesi

Şanlıurfa semt pazarı projesi

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da semt pazarları yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devdeşti Mahallesinde başlatılan çok amaçlı Semt Pazarı yapım çalışmalarını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, pazarın bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Ceylanpınar'a modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçelerde başlattığı eşit hizmet atağını Ceylanpınar'da devam ediyor.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı'nda sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Şanlıurfa semt pazarı projesi Haberi

Şanlıurfa semt pazarı projesi


Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi,  Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da semt pazarları yapıyor.


Tüm ilçelerde büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak ilçelerin 100 yıllık alt yapı sorununa çözümler bulup ilçe merkezlerinde prestij cadde uygulaması başlatırken, şimdi ise her ilçeye  modern donatıların mevcut olduğu semt pazarlarının yapım çalışmalarına başladı.


İlçelerin modern bir kimliğe bürünmesi adına başlatılan vizyonel projeler, ilçe ayrımı yapılmaksızın sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da yapılacak olan semt pazarları için ihale çalışmaları tamamlanırken, yer tespiti yapıldı.


İlçelerde dağınık ve günü birlik pazar kültürünü daha organize bir görünümle tekrar canlandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kuracağı semt pazarları ile ilçelerde oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş olacak


İLKİ HALİLİYE'DE YAPILMIŞTI


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı...