01 / 05 / 2024

Şanlıurfa Sığınma Evi

Şanlıurfa Sığınma Evi

Beykoz Belediyesi’nin Kardeş Belediyesi Şanlıurfa Hilvan’a yaptığı Kadın Taziye Evi’nde çalışmalar tamamlandı. Bölgedeki kadınlar cenaze sonrası mevlid ve ikramlarını daha uygun ve elverişli bir ortamda yapabilecek.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

Şanlıurfa Trambüs Projesi TBMM gündeminde!

Şanlıurfa ilinde yapılan Trambüs Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Sığınma Evi Haberi

Şanlıurfa Sığınma Evi

Hilvan’ın gelenek ve göreneklerine uygun olarak yapılan Kadın Taziye Evi’nde, bölgede yaşayan kadınlar cenaze sonrası mevlid ve ikramlarını daha uygun ve elverişli bir ortamda yapabilecek.


Kısa sürede inşası tamamlanan binanın temel oturumu 170 metrekare  olup, duvarlar birket bims ile yapıldı. İç cephe kaba sıva üzeri alçı ile yapılan evde WC, abdest alma yeri, yer ve duvarlar fayans kaplama ile yapıldı.


Dış kapı, demir kapı, iç kapılara ise laminent kapılar takıldı. 1 salon mutfak ve yemekhaneden oluşan Kadın Taziye Evi binasının dış kısmı kaba sıva üzeri ısı yalıtımı yapılmış olup,  üst kısmı(çatı) su yalıtımı ve ısı yalıtımı üzeri karo kaplama ile tamamlandı.



65 metrekare üzerinde yapılmış bay ve bayan wc’lerden oluşan umimi wc’de bulunan binada bay wc’ler 11 normal, 1 özürlü wc olmak üzere 12...