14 / 05 / 2024

şanlıurfa Sukay

şanlıurfa Sukay

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi projeyle ilgili yoğun bir çalışma başlattıklarını belirterek, "SUKAY'la Şanlıurfa'ya su sporlarını kazandıracağız" dedi.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY 6 Temmuz'da açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip olan GAP SUKAY, 6 Temmuz 2016 tarihinde (Ramazan Bayramı'nın ikinci günü) törenle hizmete açılıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY bayramda açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Faruk Çelik ve AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan GAP SUKAY tesislerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa SUKAY Projesi çalışmaları incelendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen SUKAY Projenin tamamlanması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa SUKAY Projesi'nde çalışmalar son sürat!

Şanlıurfa'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgede bir ilke imza atarak vatandaşlara su sporu ve bir çok sosyal donatıların mevcut olduğu bir merkez kuruyor.

Şanlıurfa Vakıflar'dan özel okul yapım ve kiralama işi ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Şanlıurfa'da özel okul yapılmak üzere kiralama işi ihalesi 9 Nisan'da yapılacak...

Şanlıurfa'da Vakıflar'dan ticari tesis yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 195 konut ve cami yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan ilçesi 195 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihale ediyor.

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

şanlıurfa Sukay Haberi

şanlıurfa Sukay

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, SUKAY Projenin tamamlanması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.


Şanlıurfa Spor Tesisleri yanında bulunan alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi projeyle ilgili yoğun bir çalışma başlattıklarını belirterek, "SUKAY'la Şanlıurfa'ya su sporlarını kazandıracağız" dedi.


Şanlıurfa'nın beklediği önemli projelerinden biri olan GAP SUKAY projesinin son hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Burada yoğun bir çalışma başlatmış durumdayız. Projemiz vizyonel olarak Şanlıurfa'mıza su sporlarını kazandırmaktır. Şuanda da hızlandırılan çalışmalarla birlikte bölgeye farklı bir imaj katacak projemizin bitmesiyle birlikte Şanlıurfalıların burada güzel alanları görmesi bizleri memnun edecek. Projemiz GAP Vadisi projemiz ile entegreli bir şekilde devam edecek. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün GAP Vadisi projesinin 1. Etabının temelini attık, yüklenici firmamız bölgede...