17 / 05 / 2024

Şanlıurfa Suruç kuran kursu

Şanlıurfa Suruç kuran kursu

Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapımına başlanan, 4 katlı ve 250 öğrenci kapasiteli yatılı erkek Kur’an kursu inşaatında ikinci kat çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 8 yaralı!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Suruç'a yeni altyapı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta yapımı devam eden Devlet Hastanesinin kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Suruç'un yolları yenileniyor!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa Suruç'un çehresi değişiyor!

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim yaşanıyor.

Şanlıurfa Suruç değişimi büyükşehirle yaşıyor!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Suruç'ta alt yapı çalışmalar başlatarak ilçenin 100 yıllık alt yapı sorununa çözüm bulan Büyükşehir Belediyesi Suruç'un beklediği hizmetleri veriyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

Şanlıurfa Bozova ve Suruç'a prestij cadde!

Şanlıurfa'nın 5 ilçesinde prestij cadde çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova ve Suruç'taki prestij cadde uygulamasında da mevcut güzergahları asfalta hazır hale getirdi.

Şanlıurfa Suruç'un altyapı sorunu tarih oluyor!

Yıllardır altyapı sorunları yaşayan Suruç'ta çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geleceği esas alan bir programla yürüttüğü uygulamalarıyla Suruçluların takdirini topluyor.

Şanlıurfa Suruç kuran kursu Haberi

Şanlıurfa Suruç kuran kursu

Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapımına başlanan, 4 katlı ve 250 öğrenci kapasiteli yatılı erkek Kur’an kursu inşaatında ikinci kat çalışmalarına başlandı. Çalışmaları durma noktasına gelen Kosan Kur’an Kursu inşaatı hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Kur’an kursu inşaatına işçilik yardımı sağlamak amacıyla Araban ilçesine bağlı Körhacıobası Kırsal Mahallesi’ne giden Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Uçar, vatandaşlardan yardım beklediklerini belirtti. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Kosan Kırsal Mahallesi’nde inşaatı süren 4 katlı yatılı erkek Kur’an kursu inşaatının bölgenin en büyük ve en modern Kur’an kursu olduğunu söyleyen Uçar, inşaat çalışmalarının devam edebilmesi için yurt içi ve yurt dışındaki hayırsever vatandaşlardan maddi yardımlar beklediklerini söyledi.

Uçar konuşmasında," 250 Kişilik yatılı Kur’an kursu projemiz 200 yataklı, 50 gündüz öğrenimli...