06 / 05 / 2024

şanlıurfa toki ihalesi

şanlıurfa toki ihalesi

Şanlıurfa İli Harran İlçesi 74 Adet Tarımköy Konutu, 1'er Adet Camii ve Şadırvan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Şanlıurfa Harran'da 74 adet konut yaptıracak!

Şanlıurfa İli Harran İlçesi 74 Adet Tarımköy Konutu, 1'er Adet Camii ve Şadırvan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Şanlıurfa'da Devlet Hastanesi Çevre Düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Halfeti İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi 26 Ağustos 2013 tarihinde T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent adresinde gerçekleştirilecek

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

TOKİ’den Şanlıurfa Haliliye ve Eyyübiye’ye millet bahçesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

şanlıurfa toki ihalesi Haberi

şanlıurfa toki ihalesi

Şanlıurfa İli Harran İlçesi 74 Adet Tarımköy Konutu, 1'er Adet Camii ve Şadırvan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA


İlanın detayı için