30 / 04 / 2024

Şanlıurfa trafik sorunu

Şanlıurfa trafik sorunu

Celalettin Güvenç Şanlıurfa'da kira ve ev fiyatlarının çok yüksek olduğunu; trafik konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını belirterek, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin konut ve trafik sorununun çözmek olduğunu söyledi...

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Şanlıurfa Şelale Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide - Havaalanı yolunda şelale kavşağını açmak için start verdi.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den iki yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 metrelik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa trafik sorunu Haberi

Şanlıurfa trafik sorunu

Devteşti Mahallesinde Kadınlarla Mahalle Toplantısında bir araya gelen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'da kira ve ev fiyatlarının çok yüksek olduğunu; trafik konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını belirterek, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin konut ve trafik sorununun çözümü konusunda çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. 


Şanlıurfa'da beyaz temiz bir sayfa açarak hizmet edeceklerine söyleyen Celalettin Güvenç, toplantıya katılan kadınların dua ve desteğini isteyerek, "Bu Yeni Şanlıurfa, kan davalarıyla, kalabalık sınıflarla, işsiz gençlerle, çamur ve çaylakla anılmasın. Herkes desin ki; 'Şanlıurfa değişti; parkı ve bahçesi var, okullar düzeldi ve güzelleşti, belediye tesisleri var kadınların çay içtiği, nakış, bilgisayar, kursu aldığı, gençlerin meslek kursları var... Belediye gençleri topluyor kötü alışkanlık edinmesin diye, gençlere kurs veriyor ve hepsinin bir yerde çalışması için ön ayak oluyor belediye' desin" diyerek konuşmasını...